IKLAN

Ruangan untuk kita membuat tawaran atau berkaitan jual/beli…kalau boleh berkaitan penternakan atau pertanian…terima kasih.

5 Respons

 1. PADA 11 OGOS 2007 (SABTU) TEMPAT : PUSAT BELIA ANTARABANGSA, BANDAR TU
  RAZAK, KL . BAYARAN :RM210.00 cENDERAHATI : SEKEPING CD KOMPILASI
  KERTAS KERJA 3DLM SATU. PILIHAN SERTAI PUSAT INKUBATOR TERNAKAN
  KAMBING BERPAKEJ. kEISTIMEWAAN DAPAT MELUASKAN NETWORK DALAM TERNAKAN
  KAMBING TERUTAMA DARI SEGI PASARAN TERNAKAN.CALL 019-3835472 FOR
  BOOKING. SEBELUM 27HB. JULAI 2007

  TQ.
  HISHAM
  INTERXPOSE DEVELOPMENT
  019-2272127

 2. Benih rumput purple guinea beli di MAHA 2006 2 kg RM76.00.
  Pembekal: MING ENTERPRISES, mingent@streamyx. com

 3. Tajuk : Peluang keemasan!! untung RM200 untuk seekor kambing (baka jamnapari)

  Keterangan : Anda berminat menyertai bidang ternakan?Ingin tahu bagaimana ternakan kambing baka jamnapari mampu menjana pulangan lumayan? Program ini adalah satu peluang biz yang menguntungkan. Syarikat kami mendapat AP mengimpot kambing baka Janapari dari indonesia. Memandangkan permintaan daging kambing segar sangat tinggi tetapi penawaran tidak mencukupi, syarikat ingin mengajak anda utk menyertai kami di dlm biz ni. 82% daging kambing masih diimpot untuk keperluan pasaran tempatan. Syarikat ini mengorak langkah untuk membesarkan biz ini. anda dijemput menyertainya seterusnya menjadi agen pemasaran kami (diberi komisen) secara ringkasnya anda menyuntik modal untuk beli kambing. selebihnya kami uruskan.setiap 2 bulan kami akan bayar keuntungan rm200. Draf kasar perjanjian dengan syarikat. 1. anda sebagai pihak pertama bersetuju membeli .??.. ekor kambing dengan harga rm550 seekor 2.Kambing tersebut anda beri kuasa kpd sykt untuk membela dan menggemukkannya selama 2 bulan 3. anda setuju jual balik kambing itu kepada syarikat setelah 2 bulan dengan harga rm900 seekor . syarikat akan pasarkan kambing tersebut 4. syarikat akan potong rm150 sebagai kos penjagaan. syarikat akan bayar rm200 keuntungan selepas 7 hari bekerja 5.wang pokok rm550 seekor akan digunakan untuk membeli kambing seterusnya.dan proses jualbeli ini akan berulang secara automatis sehingga salah satu pihak menghantar notis 30 hari untuk menamatkan kontrak. wang rm550 akan di kembalikan. 5. kematian kambing akan diganti senilai kecuali mati kerana bencana alam dan wabak. Bayaran melalui cek atau bankin cek. ladang di Pengerang dan Mersing Johor. Pejabat di Larkin, JB untuk maklumat lanjut contact saya 017-2944294. Datangla ke pejabat atau ke ladang kami utk lebih yakin real biz. Sah berdaftar!!

 4. assalamulaikum..

  yayasan darul quran temerloh memerlukan pembekal kanvas dan benih anak ikan keli

 5. terima kasih diatas komen tuan terhadap syarikat kami, SYAMILLE AGRO FARM SDN BHD. Untuk pengetahuan pihak tuan, syarikat kami mempunyai kapasiti lebih dari 900ekr kmbing boer crossed n pure ketika ini. harga bermula dari rm980/sekor – rm2800/sekor. Disamping itu juga, kami menjual produk probiotik STARBIO bagi pembuatan silaj & fermentasi (makanan alternatif) yang dihasilkan dari tumbuhan2 hijau dan rumput kering disekitar kita dan ia mampu menaikan kadar protien sehingga 100% dari kandungan asal protien yang terdapat dalam sesuatu tumbuhan hijau tersebut & probiotik STARDEC bagi pembuatan baja kompos yang menggunakan salah satu bahan terbuang iaitu TINJA ternakan. Jika terdapat sebarang kemusykilan atau mengetahui lebih lanjut tentang perkara ini, sila hubungi saya ditalian 019-320 6177 @ 012-421 2146 (Khairil Nazri Othman)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: