Honda NSR SP…Kali Ni Cerita Motor Skit..






Motor ni saya beli tahun lepas…sesaja je sebab minat…hehehe…kalu main motor ni…duit dia pun taklah macam modified keta…tapi untuk motor yang cc lebih besar….maintainance dia dah melebihi keta plak…hehehe…motor ni tak kuar kat Malaysia…maksudnya untuk pasaran Malaysia takde la…ni convert dari NSR R…hehehe….sejak pakai motor ni…ramai juga saya dapat kawan baru…awek?? hehehe jangan cakapla..hahaha….takdelah…ok…layan gambar ni…asyik gambar kambing je…bosan plak kan….

Sahabat Ternak-SYAMILLE AGRO FARM SDN. BHD.

 Ini satu lagi alamat penternak yang dah established….saya beli kambing boer dari syarikat ini dan saya berpuashati dengan harga dan barang (kambing) yang ditawarkan….salah satu syarikat yang mempunyai permit mengimport ternakan dari luar negara….Tuan Punya syarikat ni juga peramah dan tidak kedekut ilmu walaupun beliau memegang jawatan tinggi dalam syarikat….terima kasih atas ilmu yang diberikan masa di Karnival Lelong Ternakan di MARDI pada Jun 2007…saya belum pernah pergi ke Kuala Kangsar, di mana letaknya kandang beliau ni…tapi dari cerita otai-otai penternak yang lain…kandang (farm) syarikat ini cantik….kambing semua pun sihat dan gemuk…kalu nak berguru…cuba la contact alamat di bawah ni……

MOHD. ZAINURI MOHD. IDRUS
SYAMILLE AGRO FARM SDN. BHD.
Lot 3749 & 3750, Jalan Lata Perahu,
Kg. Chuar Hulu, Mukim Chegar Galah,
33020 Kati, Kuala Kangsar,
Perak Darul Ridzuan.
h/phone: 012 282 8296
tel. ofis: 03 8024 2533
fax: 03 8024 3422
email: mzmi@syamille.com.my

Sahabat Ternak-IMSHA AGRO ENTREPRISE

kandangimsha4.jpgPekan, PahangPekan, PahangPekan, Pahang

Nak bercerita sikit pasal IMSHA AGRO ENTREPRISE ni….dulu masa saya belum buat apa-apa…saya banyak mintak tolong dari diaorang ni…ALHAMDULILLAH…diaorang ni memang friendly…tak lokek ilmu…boleh dikatakan mereka ni antara sifu saya gak dalam bidang ni walaupun diaorang pun baru…saya juga bersyukur kerana rakan-rakan penternak yang saya jumpa semuanya suka bantu-membantu…terima kasih. Semoga cita-cita kita menjadi kenyataan…

Rakan saya ni boleh dihubungi melalui alamat berikut;

AHMAD IMRAN ABD. RAHMAN

IMSHA AGRO ENTERPRISE

Lot 294, Kg. Bunut Lepar,

26640 Pekan, Pahang.

Tel: 017 3485499

email: sharifah_omar@yahoo.com

Budi Yang Baik Di Kenang Jua

Dalam ruangan Projek Sahabat ni…saya cuba untuk memasukkan seberapa banyak info yang boleh pasal projek ternakan atau pertanian yang telah saya lawati atau bakal saya lawat nanti…Kalu ade penternak atau sesiapa yang berkecimpung dalam dunia pertanian, bolehla hubungi saya melalui email aminagrotech@yahoo.com untuk memasukkan projek anda dalam wordpress saya ni…semuanya dialu-alukan…semoga kita semua mendapat faedah daripada ruangan tersebut…