LIVESTOCK ASIA 2007 23 TO 25/10/2007 (KLCC) (PICT 2)

Ini la abg din rock n wife…kandang di Pulau Meranti…(bang..glamor la gambo masuk internet)

 

Ini dia booth yang paling mesra alam…aku bagi 10 bintang kat booth ni kategori tempatan..tq boss!!

Banyak dah lupa la…tapi kontek no ade…

Mat saleh ni aku bagi 10 markah untuk international punya mesra alam…sorang jek…tapi dia layan org bagus…

Hehehe….JPH….bang..buku ternakan kambing tu bila bleh hantar kat saya??

Ni hah…ada lagi…masa tu pun memang macam aku sorang jek yang amik gambar kat expo tu….tapi belasah jek la…akupun dah mintak kebenaran sebelum ambil gambar….nah…layan lagik sampai lebam bijik mata…

%d bloggers like this: